Integritetspolicy

 

Watt&Veke strävar alltid efter att värna om och skydda din personliga integritet. Vi hanterar dina personuppgifter på bästa sätt genom att följa de lagar och regler som finns. Denna integritetspolicy avser alla våra produkter och tjänster.

Via vår hemsida lagras dina personuppgifter i syfte av att du ska kunna hantera dina köp och för att vi ska kunna leverera dina varor. Uppgifterna sparas sedan för att vi följaktligen ska kunna erbjuda dig bästa möjliga service. Det kan vara att vi behöver återkoppla i ett aktuellt ärende eller i ett marknadsföringssyfte. Dina personuppgifter anonymiseras när de inte längre är relevanta för de ändamål de samlats in för och vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part.

Väljer du att prenumerera på vårt nyhetsbrev eller bli medlem i vår kundklubb så sparas dina uppgifter. Uppgifterna används sedan för att kunna maila ut våra digitala nyhetsbrev och annan information eller direktreklam som vi anser lämplig och relevant för mottagaren.

Du har rätt att när som helst välja att ta bort dina personuppgifter hos oss. Detta gör du genom att kontakta oss via telefon +46(0)8 34 23 33 eller mail till info@wattveke.se. Du kan även kontakta oss via vår hemsida och begära dina uppgifter. Via ditt registrerade konto och personliga inloggning kan du enkelt hålla dina uppgifter uppdaterade. Vi arbetar kontinuerligt med att hålla vår personuppgiftsbank aktuell och korrekt.

Vår hemsida använder sig av cookies i syfte att samla information och statistik som berör besökarens köpbeteende och intresseområden. Detta för att kunna förbättra våra tjänster och bemöta våra kunders behov. Cookies finns även för att vi ska kunna förbättra besökarens upplevelse och underlätta vid användning av webbsidan. Vi använder oss också av Google Analytics och Metapixel på hemsidan, detta för att kunna rikta demografisk styrd annonsering via Facebook och Instagram. Vi tar inte ansvar för den hantering av personuppgifter som sker hos externa hemsidor som eventuellt länkats från Watt&Veke's hemsida.