THE CIRCULAR COLLECTION 

Tillsammans, genom att göra medvetna val, kan vi hjälpas åt att hushålla med jordens resurser.

Mjuka organiska former med härlig struktur och harmoniska naturtoner. I vår strävan att arbeta för hållbarhet är vi stolta över att presentera belysning skapade av organiska material som också är ekologiskt nedbrytbara.

 

 

I belysningskollektionen SS23 presenterar vi två ljuvliga bordslampfötter som heter Cia och Cora. Här möter imperfekta, grafiska former elegant och naturskönt linne. Lättplacerade bordslampor i en ljus färgskala med en metallbas klädd i papier-maché. Visste du att papier-mache är ett tåligt material av pappersmassa som härstammar flera tusen år tillbaka i tiden. Och det papper vi använder oss av är dessutom av återvunnet papper. Materialet ger lamporna en spännande struktur som gifter sig fint med den harmoniska, cylinderformade lampskärmen.

 

 

Vi bygger vidare på vår Circular Collection med taklampor av Cotton maché. Sätt stilen med taklampor i iögonfallande och naturinspirerade former. Tuva, Krokus, Tulip och böljande Flora är tillverkade i ett unikt, återvunnet bomullsmaterial som blivit över som restprodukt från modeindustrin. Det är också ett material som ger lamporna dess speciella struktur och sken.

#wattvekecircular