The Basic Collection 

 Upptäck Watt & Vekes lampskärmar i olika storlekar, material och former. The Basic Collection är en kollektion av handgjorda lampskärmar av linne i mjuka basfärger för alla rum.  Låt din lampskärm få ta plats och skapa spännande konstraster genom dina val, oavsett om lampan är tänd eller släckt. Elegant och tidlöst med Basic lampskärm från Watt&Veke.

BASIC FLAT

Släpp in naturliga material och njut av dess mjuka och varma intryck. Elegant med en extra bred bas blir Basic flat en stilren detalj att matcha med den bordslampa du väljer till.

BASIC STRAIGHT

Med sin enkla och klassiska design passar Basic straight lampskärmen i linne perfekt i olika inredningsstilar, från moderna till mer traditionella. Dess tidlösa elegans och lugna färgskala gör den till en favorit för bland annat inredningsdesigners.

BASIC CONE

Basic cone har en toppig design, en klassisk siluett som blir ett intressant blickfång tillsammans med sin lampfot . Denna design gör det också möjligt för ljuset att sprida sig brett i rummet, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär.

BASIC WIDE

Vår  lampskärmsmodell Basic Wide, är en spännande tillskott till vår kollektion som definitivt kommer att imponera på dig. Denna modell har utformats med fokus på både funktion och stil och är tillverkad med högkvalitativt linne som ger en mjuk och vacker textur.